


När det ska fuskas, ska det fuskas väl. Det här är mitt fusk, min glutenfyllda svaghet: bröd, och i synnerhet den ljuvliga kavringslimpan. Fick ett sådant sug tidigare i veckan och kunde bara inte hålla mig från att köpa den där rykande färska limpan i affären. Bakad bara timmar tidigare så den var sådär ljuvligt färsk, så där så att den riktigt smälte på tungan..
Magen har såklart varit lite mer i rörelse än under fullständigt glutenfria dagar (känner av nästan direkt numera när jag avviker från kosthållningen), men någon gång ibland kanske det kan vara värt för frukostar som dessa. Ahhhh.. Ost, tomat, basilika och sesamfrön på en ljuvligt saftig och musig brödbit. Blir det bättre?

Testade även en variant med smält ost, ruccola och en tomat-och basilikasallad med citronpeppar vid sidan av.
Precis lika underbart <3

IBS handlar ju om att göra ett val. I alla fall för mig, som inte har någon laktosintolerans eller glutenallergi, utan helt enkelt bara en känslig tarm för de båda. Mestadels försöker jag ju såklart att utesluta de livsmedel jag mår sämre av, men väldigt ofta i ett liv i farten, med lunchställen och en begränsad studentplånbok är det inte alltid så lätt. En mättande fiberrik macka med grönsaker är ju svårslagen. Och det är okej att fuska, någon gång ibland. Glutenfritt bröd är ju verkligen inte samma sak...
Hur fuskar ni?
0   K O M M E N T A R E R P U B L I C E R A T :   18 MAY 2017
P O S T A T   I :   V A R D A G
