

Frukost och Nyhetsmorgon.

Godmorgon från mitt lilla korridorrum! Här har ni en snapshot av min frukost: kaffe med laktosfri lättmjölk (Valio är min favorit även om snäppet dyrare än Icas egna - helt enkelt bäst smak!) och kavring med ost, ruccola, tomater, basilika och såklart sesamfrön. Fortsätter mitt fuskande och att ge in för mig bröd-craving bara någon dag till, hehe.
Varför alltid sesamfrön, kanske ni undrar? Har blivit lite påverkad av min matguru och smörgåsinspiratör Siri Barje där, som alltid dekorerar med en kombination av svarta och vita sesamfrön. Har kommit att fullständigt älska det, och ser nu en plain smörgås utan frön, kryddor eller grönsaker som naken och oerhört trist.
Jag ska strax börja bege mig mot centrum för föreläsning, lunch, plugg och sedan ett längre jobbpass under kvällen. I kombination med studier bollar jag även ett deltidsjobb på Grand Hotel här i Lund som eventpersonal. Det innebär främst dukning, servering av större sällskap och baler, jobb bakom bar och dylikt. Väldigt roligt faktikt! Men såklart krävande, då man ofta jobbar 8-10 timmarspass. Som idag, då jag jobbar mellan 16-01.
På jobbet erbjuds vi ju också den mat som serveras sällskapet i fråga, och då blir det ju svårare att hålla på mina IBS-preferenser. Sånt får man bara ta! Men maten som kockarna lagar är så underbar att man bara inte kan tacka nej. Den vita chokladmoussen är to-die-for, och svampcarpaccion med kastanjekräm helt ljuvlig. Får se vad som står på menyn ikväll!
PS. Min väldigt trötta orkidé hälsar. Har ni några tips på skötsel när blommorna börjar ge upp? Det gör ont i skälen att se den så trött!!
0   K O M M E N T A R E R P U B L I C E R A T :   19 MAY 2017
P O S T A T   I :   V A R D A G
